Autorijschool Paddepoel

Veilig en vertrouwd je rijbewijs halen

Hoog slagingspercentage

Veel tevreden leerlingen

Geen wachtlijst, direct beginnen

Gratis en vrijblijvend!

Vraag een proefles aan!

Proefles aanvragen

Autorijschool Paddepoel

Autorijschool Paddepoel is de autorijschool die rijdt met drie auto’s in en om de wijken rondom de stad Groningen. De rijinstructeurs Radjinder, Maiyko en Evert hebben al jarenlange ervaring en begeleiden jou op een goede en rustige manier op weg naar jouw rijbewijs. Zij hebben houden van een gemoedelijke en persoonlijke aanpak waardoor je binnen afzienbare tijd je rijbewijs zult halen.

Hierdoor kun je veilig en vertrouwd de weg op.

Keuze uit drie pakketten

Bij Autorijschool Paddepoel kun je kiezen uit drie pakketten met 10, 25 of 35 rijlessen. Doordat je na elke rijles samen met je rijinstructeur je gereden rijles evalueert, weet je precies welke vooruitgang je boekt. Weet je niet hoeveel autorijlessen je nodig te hebt? Schrijf je dan in voor een gratis* en vrijblijvende proefles. Door het volgen van een proefles weet je ook hoe wij de rijlessen geven, hierdoor kun je gemakkelijker een keuze maken of je bij ons wilt lessen.

Geslaagde rijschool leerling met duim omhoog

Rijles Pakket 1

570
 • 10 rijlessen
 • 60 minuten rijles

Rijles Pakket 2

1.895
 • 25 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Tussentijdse toets
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Herexamen is slechts €136,50 bij afname van een pakket.

Rijles Pakket 3

2.395
 • 35 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Tussentijdse toets
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Herexamen is slechts €136,50 bij afname van een pakket.

Wat andere zeggen over Autorijschool Paddepoel

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt een proefles aanvragen of je direct inschrijven of het telefoonnummer 06-33309933 te bellen om een proefles in te plannen

Wanneer mag ik beginnen met autorijlessen?

Je mag beginnen met lessen als je 16,5 jaar bent. Examen mag je doen als je 17 jaar bent.

Wat kost het halen van een rijbewijs?

De prijs is afhankelijk hoe snel je de lessen oppakt. Onze ervaring leert dat je met 35 lessen de beste basis hebt om je rijexamen succesvol af te ronden. Dit zou betekenen dat je met een pakket in totaal €2395,00 euro aan kosten hebt voor het halen van je rijbewijs.

In welke regio geeft Rijschool Paddepoel rijles?

Kom je uit de regio Groningen en de plaatsen daar omheen, dan ben je natuurlijk van harte welkom bij Rijschool Paddepoel. Wij lessen hier en in de wijken daar omheen.

Krijg ik altijd les van dezelfde rij-instructeur?

Ja, je krijgt bij ons altijd les van dezelfde rijinstructeur. Er is wel altijd de mogelijkheid om te switchen, mocht je dat willen. Ook als wat verder gevorderd bent met je lessen is er de mogelijkheid om een proefexamen te doen bij een andere rijinstructeur van onze rijschool. Dit is dan meestal een half uur. Dit doen we zodat je nog beter wordt voorbereid op het echte examen.

Wat is een tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets is net als een echt examen. Deze wordt ook afgenomen door een examinator van het CBR en zal ongeveer 35 minuten duren. Meer lees je hier