Autorijschool Paddepoel

Bij ons haal je veilig en vertrouwd je rijbewijs.

Hoog slagingspercentage

Veel tevreden leerlingen

Geen wachtlijst, direct beginnen

Gratis en vrijblijvend!

Proefles aanvragen?

Proefles aanvragen

Autorijschool Groningen Paddepoel

Autorijschool Paddepoel Groningen is een bekende autorijschool uit de stad Groningen. Ze rijden met drie auto’s in en rondom de stad Groningen. De instructeurs zijn: Radjinder, Maiyko en Evert en hebben alledrie al jarenlange ervaring als rij-instructeur. Ze begeleiden jou dan ook op een rustige en duidelijke manier op weg naar je rijexamen. De autorijlessen die ze geven zijn gemoedelijke en persoonlijke, waardoor jij snel de lessen oppakt en daardoor binnen een snelle tijd je rijbewijs zult halen!

Door de goede lessen en uitleg, vertrouwen de weg op!

Keuze uit twee pakketten

Bij Autorijschool Paddepoel werken we met maar twee autorijles pakketten. Je kunt kiezen uit een pakket van 25 of 35 autorijlessen. Na elke rijles wordt deze doorgenomen en geëvalueerd en verwerkt op je rijleskaart. Hierdoor kun je zien hoe je vorderingen maakt en kun je ook zien waar je nog aan moet werken. Je weet vooraf natuurlijk niet hoeveel rijlessen je nodig zult hebben. Dat is heel begrijpelijk. Als jij je inschrijft voor een proefles dan bekijken wij dat samen  Door het volgen van een proefles merk je ook hoe wij de rijles geven en kun je ook wennen aan de instructeur en of je samen een klik hebt.

Geslaagde rijschool leerling met duim omhoog | Rijschool Groningen

Pakket 1

1.575
 • 25 lessen
 • 60 minuten per les
 • Tussentijdse toets
 • Inclusief examen
 • Herexamen is slechts €122,50 bij afname van een pakket.

Pakket 2

2.015
 • 35 lessen
 • 60 minuten per les
 • Tussentijdse toets
 • Inclusief examen
 • Herexamen is slechts €122,50 bij afname van een pakket.

Begin direct met je rijles

Ben je van plan om binnenkort rijlessen te volgen en woon je in de omgeving van Groningen? Kom dan lessen bij Autorijschool Groningen Paddepoel. De kwaliteit van onze manier van autorijles geven, voldoet aan de hoogste eisen van de CBR. Onze ervaren rij-instructeurs geven jou de aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Bij ons betaal je slechts €47,50 voor een lesuur van 60 minuten. Als je een rijles pakket neemt, dan is dit financieel aantrekkelijker. Ons uurtarief is goedkoper dan de gemiddelde rijschool in Groningen en omgeving!

De rijlessen bij Autorijschool Groningen Paddepoel

 • Geen wachttijden, direct beginnen met autorijlessen in Groningen
 • Je volgt je autorijlessen bij je eigen en steeds dezelfde instructeur.
 • Met je persoonlijke leskaart zie je in welke fase van de opleiding je zit en hoe het ervoor staat.
 • Je geeft zelf aan wanneer je wilt lessen, op welke dagen en tijden en waar je opgehaald. (binnen de gemeente Groningen)
 • In de avond en zaterdag is het volgen van autorijlessen ook mogelijk

Goedkope rijschool Groningen

Bij Autorijschool Paddepoel uit Groningen haal je op een met een duidelijk manier van lesgeven je autorijbewijs. Vele leerlingen hebben daardoor succesvol hun rijbewijs via Autorijschool Paddepoel gehaald . Je kunt zelfs al beginnen met je rijbewijs als je 16,5 jaar oud bent. Dit gaat via 2toDrive.

Pakket of toch losse lessen?

In Groningen zijn wij een een bekende Autorijschool. Wij rijden al heel wat jaren rond met enkel  ervaren rij-instructeurs. Bij ons bepaal je zelf de snelheid en het niveau van je autorijlessen. Wil je weten waar je staat en hoever je met je autorijlessen bent gevorderd, dan kun je een tussentijdse toets nemen. Dit geeft een duidelijk beeld van je vorderingen en waar je naartoe moet erken met je autorijexamen.

Goede rijles begeleiding

Wij begeleiden je tijdens je hele rijopleiding. Volledig in overleg met jou. De lessen zijn op de tijden die jou het beste uitkomen. Onze losse lesprijs is al erg voordelig, maar als je een pakket neemt van 25 of 35 lessen, ben je nog voordeliger uit! De beide pakketten zijn inclusief een tussentijdse toets en de kosten voor het examen. Als je een pakket hebt afgenomen en mocht je niet de eerste keer slagen dan betaal je bij ons slechts €122,50. Dit zijn de kosten die het CBR voor een herexamen rekent. Wij rekenen hier geen administratiekosten overheen.

Tussentijdse rijvaardigheidstoets

Wil jij meer kans om het examen succesvol af te leggen? Neem dan een tussentijdse toets. Je kunt hierbij vrijstelling verdienen voor je bijzondere verrichtingen. Deze kun je dan tijdens je echte examen overslaan omdat je die al hebt behaald.

Overleg met je rij instructeur als je een pakket kiest. Wil je alle kosten voor je rijbewijs weten bekijk dan hier onze tarieven

Wat andere zeggen over Rijschool Paddepoel

Veelgestelde vragen

Waar kan ik mij aanmelden voor autorijlessen?

Je kunt een proefles aanvragen of je direct inschrijven of het telefoonnummer 06-33309933 te bellen om een proefles in te plannen

Wanneer kan ik beginnen met autorijlessen?

Je kunt beginnen met autorijlessen als je 16 jaar en 6 maand oud bent. Examen mag je doen als je 17 jaar bent.

Wat kost het halen van een autorijbewijs?

De prijs is afhankelijk hoe snel je de rijlessen oppakt. Onze ervaring leert dat je met 35 rijlessen de beste kans hebt om je rijexamen tot een succes te maken. Dit houdt in dat je met een rijlespakket bij ons in totaal €2015,00 euro aan kosten hebt. Dit is inclusief een tussentijdse toets en het rijexamen.

In welke regio geeft Autorijschool Paddepoel rijlessen?

Kom je uit de stad Groningen of één van de plaatsen daar omheen, dan ben je bij Autorijschool Paddepoel van harte welkom. Wij geven de rijlessen alleen maar in de stad Groningen en de omliggende wijken.

Krijg ik altijd les van dezelfde rij-instructeur?

Ja, je krijgt bij ons altijd les van dezelfde rij-instructeur. Er is wel altijd de mogelijkheid om te switchen, mocht je dat willen. Ook als wat verder gevorderd bent met je lessen is er de mogelijkheid om een proefexamen te doen bij een andere rij-instructeur van onze rijschool. Dit is dan meestal een half uur. Dit doen we zodat je nog beter wordt voorbereid op het echte examen.

Wat is een tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets is net als een echt examen. Deze wordt ook afgenomen door een examinator van het CBR en zal ongeveer 35 minuten duren. Meer lees je hier