Ik kwam voor het eerst bij Rijschool Paddepoel in juli 2022 na een hele slechte ervaring met een andere grote rijschool in Groningen. Maiyko was in staat om snel te identificeren waar ik mee worstelde en een plan te maken om aan die gebieden te werken (plaats op de weg, snelheid, kijktechniek …). Aan het einde van elke (2u) les bespraken we altijd de dingen die goed en minder goed gingen, en aan welke onderdelen we zouden werken voor de volgende les. Alle instructeurs gebruiken evaluatiebladen waar ze je voortgang bijhouden, maar het belangrijkste is dat ze interesse tonen in het kennen van je persoonlijke behoeften.

Kevin Jansma★★★★★ (5)

Deze rijschool raad ik aan iedereen aan!

Ik heb zelf lessen bij Radjinder gehad en vond deze lessen top! Het is altijd gezellig achter het stuur. Hij legt alles duidelijk uit met veel geduld en begrip

Anne S★★★★★ (5)

Zelf ben ik iemand die nog al veel nadenkt over dingen en situaties en daar keek Evert zo door heen. Hij wist precies wanneer ik situaties of dingetjes lastig vond tijdens de lessen (dan begon ik namelijk heel veel te praten)

Noa★★★★★ (5)

Ik raad rijschool Paddepoel zeker aan! Ik heb les gehad van Radjinder en ben dankzij hem in 1 keer geslaagd! De rijlessen waren niet alleen enorm leerzaam maar ook erg gezellig. Radjinder legt alles heel duidelijk uit, motiveert je om je best te doen

Janne Arbeek★★★★★ (5)

Ik heb bij Evert gereden, in 1 keer geslaagd. Hij kan goed inschatten hoe ver je bent in je traject en waar je bij vast loopt hij schenkt je juiste aandacht aan de punten waar je moeite mee hebt. Het is een gezellig persoon om naast je in de auto te hebben, ik heb erg kunnen lachen tijdens mijn rijlessen. Ik zou hem zeker aanraden als rij instructeur.

Linda Mulder★★★★★ (5)

Ik had Maiyko als instructeur, een gezellige vent die geduldig is en altijd wel bereid is om tijd voor je te maken.

Rick Schuurman★★★★★ (5)