Over Autorijschool Paddepoel uit Groningen

Bij Rijschool Paddepoel ben je aan het juiste adres als het gaat om op een effectieve manier je rijbewijs te halen. De instructeurs zijn betrokken en hebben vele jaren ervaring.

Wie is Rijschool Paddepoel?

Autorijschool Paddepoel is één van de beste rijscholen uit Groningen met drie ervaren rij-instructeurs geven ze alledrie op een ontspannen en leerzame manier autorijlessen. Ze hebben kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Bij alle lessen wordt er gebruik gemaakt van een persoonlijke leskaart. Op die manier kan je precies zien in welke fase je van de opleiding zit en hoe je ervoor staat. Met deze professionele en persoonlijke aanpak haal jij gegarandeerd je rijbewijs. Zo kan je met het volste vertrouwen veilig de weg op.

Serieus en intensief

Een rijopleiding is een serieuze en intensieve opleiding, maar wij van Autorijschool Paddepoel vinden het ook belangrijk dat de lessen op een ontspannen en gezellige manier plaats zullen vinden.

Waarom Rijschool Paddepoel?

De instructeurs van Rijschool Paddepoel zijn zeer ervaren en de prijzen zijn laag. Waarom zou je nog wachten om een proefles aan te vragen?

Hoog slagingspercentage

Meer dan 100 tevreden klanten

Geen wachtlijst

Bedrijfsgegevens

Adres

Marsstraat 85, 9742 EM Groningen

Mail

info@rijschoolpaddepoel.nl

Telefoon

06-33309933

Wat andere zeggen over Rijschoolpaddepoel

Gratis proefles?

Maak een afspraak met een van onze experts. Voor je het weet zit jij al achter het stuur!