Over Autorijschool Paddepoel uit Groningen.

Bij Rijschool Paddepoel ben je aan het juiste adres als het gaat om op een effectieve manier je rijbewijs te halen. De instructeurs zijn betrokken en hebben vele jaren ervaring.

Wie is Rijschool Paddepoel?

Autorijschool Groningen Paddepoel is één van de beste rijscholen uit Groningen met drie ervaren instructeurs die zich afstemt op de individuele leerling. Naast deze flexibiliteit staan kwaliteit en klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel.

Bij onze lessen wordt er gebruik gemaakt van een persoonlijke leskaart. Op deze manier kan je precies zien in welke fase je van de opleiding zit en hoe je ervoor staat. Met onze professionele, persoonlijke en individuele aanpak behaal je gegarandeerd binnen afzienbare tijd je rijbewijs. Zo kan je met vertrouwen binnen de gewenste periode veilig de weg op.

Serieus en intensief

Een rijopleiding is een serieuze en intensieve opleiding, maar wij van Autorijschool Groningen Paddepoel vinden het ook belangrijk dat de lessen op een ontspannen en gezellige manier plaats zullen vinden.

Waarom Rijschool Paddepoel?

De instructeurs van Rijschool Paddepoel zijn zeer ervaren en de prijzen zijn laag. Waarom zou je nog wachten om een proefles aan te vragen?

Hoog slagingspercentage

Meer dan 100 tevreden klanten

Geen wachtlijst

Bedrijfsgegevens

Adres

Marsstraat 85, 9742 EM Groningen

Mail

info@rijschoolpaddepoel.nl

Telefoon

06-33309933

Wat andere zeggen over Rijschoolpaddepoel

Gratis proefles?

Maak een afspraak met een van onze experts. Voor je het weet zit jij al achter het stuur!