Rijschool Paddepoel

Veilig en vertrouwd je rijbewijs halen

Hoog slagingspercentage

Veel tevreden leerlingen

Geen wachtlijst, direct beginnen

Gratis en vrijblijvend!

Vraag een proefles aan!

Proefles aanvragen

Rijschool Groningen Paddepoel

Rijschool Paddepoel Groningen is de rijschool uit Groningen die rijdt met drie auto’s in en om de wijken rondom de stad Groningen. De instructeurs Radjinder, Maiyko en Evert hebben al jarenlange ervaring en begeleiden jou op een goede en rustige manier op weg naar jouw rijbewijs. Zij hebben houden van een gemoedelijke en persoonlijke aanpak waardoor je binnen afzienbare tijd je rijbewijs zult halen.

Hierdoor kun je veilig en vertrouwd de weg op.

Keuze uit twee pakketten

Bij Rijschool Paddepoel kun je kiezen uit twee pakketten met 25 of 35 rijlessen. Doordat je na elke rijles samen met je rij-instructeur je gereden rijles evalueert, weet je precies welke vooruitgang je boekt. Weet je niet hoeveel rijlessen je nodig te hebt? Schrijf je dan in voor een gratis* en vrijblijvende proefles. Door het volgen van een proefles weet je ook hoe wij de rijlessen geven, hierdoor kun je gemakkelijker een keuze maken of je bijons wilt lessen.

Geslaagde rijschool leerling met duim omhoog | Rijschool Groningen

Rijles Pakket 1

1.575
 • 25 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Tussentijdse toets
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Herexamen is slechts €122,50 bij afname van een pakket.

Rijles Pakket 2

2.015
 • 35 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Tussentijdse toets
 • Inclusief CBR rijexamen
 • Herexamen is slechts €122,50 bij afname van een pakket.

Begin direct met je rijles

Wil je rijlessen volgen in Groningen? Kom dan lessen bij Rijschool Groningen Paddepoel. De kwaliteit van onze manier van rijles geven, voldoet aan de hoogste eisen. Onze ervaren rijinstructeurs geven jou de aandacht en begeleiding die je nodig bent. Bij ons betaal je slechts €47,50 voor een lesuur van 60 minuten. Als je een rijles pakket neemt, dan is dit financieel aantrekkelijker. Ons uurtarief is goedkoper dan de gemiddelde rijschool in Groningen en omgeving!

De rijlessen bij Rijschool Groningen Paddepoel

 • Geen wachttijden, direct starten met je rijles in Groningen
 • Je volgt je rijlessen bij dezelfde instructeur.
 • Met je persoonlijke leskaart kun je precies zien in welke fase van de opleiding je zit en hoe het ervoor staat.
 • Je bepaalt zelf waar je wilt lessen, op welke dagen en tijden en waar je opgehaald en afgezet wilt worden (binnen de gemeente Groningen) Wij adviseren om lesblokken van minimaal 2 uur te nemen, omdat autorijlessen van 2 uur vaak effectiever zijn dan 1 uur.
 • In de avond en zaterdag lessen mogelijk

Goedkope rijschool Groningen

Bij Rijschool  Paddepoel uit Groningen haal je op een goede manier je autorijbewijs. Vele leerlingen hebben succesvol hun rijbewijs via Rijschool Paddepoel behaald . Ben je nog geen 18 dan kun je via 2toDrive ook je rijlessen bij ons volgen.

Goede rijles begeleiding

Wij begeleiden je tijdens je hele rijopleiding. Volledig in overleg met jou. De lessen zijn op de tijden die jou het beste uitkomen. Onze losse lesprijs is al erg voordelig, maar als je een pakket neemt van 25 of 35 lessen, ben je nog voordeliger uit! De beide pakketten zijn inclusief een tussentijdse toets en de kosten voor het examen. Als je een pakket hebt afgenomen en mocht je niet de eerste keer slagen dan betaal je bij ons slechts €122,50. Dit zijn de kosten die het CBR voor een herexamen rekent. Wij rekenen hier geen administratiekosten overheen.

Pakket of losse lessen!

Wij zijn een bekende rijschool in Groningen. Wij rijden al jaren met ervaren rij-instructeurs. Bij ons kun je zelf je pakket kiezen. Wij raden je wel aan om altijd een tussentijdse toets te nemen. Dit omdat het je kansen op het slagen tijdens het echte examen erg vergroot.

Tussentijdse rijvaardigheidstoets

Als je een tussentijdse toets afneemt, heb je meer kans om het echte examen ook succesvol te behalen. Ook kun je bij een tussentijdse toets vrijstelling verdienen voor je bijzondere verrichtingen. Deze hoef je dan niet meer op het echte rijexamen te doen.

Overleg met je instructeur om je pakket samen te stellen. Wil je de kosten weten bekijk dan onze tarieven

Wat andere zeggen over Rijschool Paddepoel

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt een proefles aanvragen of je direct inschrijven of het telefoonnummer 06-33309933 te bellen om een proefles in te plannen

Wanneer mag ik beginnen met autorijlessen?

Je mag beginnen met lessen als je 16,5 jaar bent. Examen mag je doen als je 17 jaar bent.

Wat kost het halen van een rijbewijs?

De prijs is afhankelijk hoe snel je de lessen oppakt. Onze ervaring leert dat je met 35 lessen de beste basis hebt om je rijexamen succesvol af te ronden. Dit zou betekenen dat je met een pakket in totaal €2015,00 euro aan kosten hebt voor het halen van je rijbewijs.

In welke regio geeft Rijschool Paddepoel rijles?

Kom je uit de regio Groningen en de plaatsen daar omheen, dan ben je natuurlijk van harte welke bij Rijschool Paddepoel. Wij lessen voornamelijk in de stad Groningen en de wijken daar omheen.

Krijg ik altijd les van dezelfde rij-instructeur?

Ja, je krijgt bij ons altijd les van dezelfde rij-instructeur. Er is wel altijd de mogelijkheid om te switchen, mocht je dat willen. Ook als wat verder gevorderd bent met je lessen is er de mogelijkheid om een proefexamen te doen bij een andere rij-instructeur van onze rijschool. Dit is dan meestal een half uur. Dit doen we zodat je nog beter wordt voorbereid op het echte examen.

Wat is een tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets is net als een echt examen. Deze wordt ook afgenomen door een examinator van het CBR en zal ongeveer 35 minuten duren. Meer lees je hier